STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Cikkek - Jó tanácsok

TÉVHIT, HOGY VÉGIG KELLENE ALUDNUNK AZ ÉJSZAKÁT

2017.10.20. TÉVHIT, HOGY VÉGIG KELLENE ALUDNUNK AZ ÉJSZAKÁT

Manapság igyekszünk minél hatékonyabban aludni: lefekvés után lehetőleg rögtön álomba zuhanni, aztán egészen az ébresztőóra berregéséig úgy is maradni, hogy minél több pihenést szuszakoljunk bele az aktív napból kimetszett alvásidőbe. Az általános ajánlások szerint is hét-nyolc óra zavartalan alvásra kell törekednünk. Ennek ellenére több jel is arra utal, hogy valójában nem arra vagyunk programozva, hogy megállás nélkül ennyit aludjunk.

tovább

Mit tesznek velünk a frontok?

2017.10.18. Mit tesznek velünk a frontok?

Az orvosmeteorológia nyomában
Az időjárás-jelentéshez ma már hozzátartozik a várható fronthatásokról szóló híradás is. Természetes, hogy érdekel minket, hogy honnan veszik a szakemberek az időjárás és az élettani hatásai közötti összefüggéseket.

tovább

Őszi immunerősítő ősi kínai módszerekkel

2017.10.16. Őszi immunerősítő ősi kínai módszerekkel

Miért és hogyan kell a száraz tüdőt megelőzni? Mert a hagyományos kínai orvoslás (HKO) szerint ez az őszi, felső légúti betegségek egyik oka. A megoldás a konyhánkban van, mutatjuk, miből, mennyit és hogyan kell ilyenkor enni.

tovább

Belünkben van a második agyunk

2017.10.12. Belünkben van a második agyunk

A bélrendszerünk intelligensebb mint hinnénk! Egy nagyon érdekes kutatás látott napvilágot, aminek köszönhetően bemutathatjuk az immunredszer adrenalinját.

tovább

DÉLIG CSAK GYÜMÖLCS? EGY KÁVÉ IS ELÉG? 4 ÁLTALÁNOS TÉVHIT A REGGELIRŐL

2017.10.09. DÉLIG CSAK GYÜMÖLCS? EGY KÁVÉ IS ELÉG? 4 ÁLTALÁNOS TÉVHIT A REGGELIRŐL

A reggelinél is vannak szabályok, amelyeket érdemes betartani, ha azt akarjuk, hogy jobban induljon a napunk, és hogy lendületünk egész nap kitartson

tovább

A Hashimoto-betegség tünetei

2017.10.05. A Hashimoto-betegség tünetei

Az autoimmun eredetű Hashimoto-betegség egy igen gyakori pajzsmirigyprobléma, mely tünetek egész széles skáláját sorakoztathatja fel. A betegek többsége a panaszok miatt akár több orvosnál is megfordulhat, mire kiderül, hogy Hashimoto-betegség áll a rossz közérzetük hátterében.

tovább

Hogyan változik a szemünk az életkorunkkal?

2017.10.04. Hogyan változik a szemünk az életkorunkkal?

A kozmetikai iparban az egyes korosztályoknak más-más termékeket ajánlanak, figyelembe véve a bőrön történő változásokat. Ez szemünkről is elmondható. Más-más korban más-más dolgokra lenne érdemes odafigyelni.

tovább

Hogyan kezelhető a horkolás?

2017.10.03. Hogyan kezelhető a horkolás?

A horkolás nem csak a hálótársat zavaró jelenség, de veszélyes is lehet a horkolóra nézve. Mikor horkolunk többet és hogyan lehet kezelni?

tovább

Pajzsmirigygondok tünet nélkül

2017.10.02.

A pajzsmirigy a nyak elülső oldalán elhelyezkedő, hormontermelő szerv, mely komoly befolyást gyakorol szinte a teljes testre, hiszen hatással van többek között az anyagcsere folyamatokra, a testsúlyra, a hangulatra. Nem meglepő, hogy betegségei komoly gondokat okozhatnak, főleg, ha nem ismerjük fel időben azokat. A pajzsmirigy gyulladásos betegségeiről dr. Békési Gábor pajzsmirigy specialistát kérdeztük.

tovább

Immunerősítés olcsón, a konyhából

2017.10.02.

Sok olyan étel van, amely támogathatja az immunrendszerünket; lássunk ezek közül néhány olcsóbb, könnyen beszerezhetőt!

tovább