STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Cikkek - Jó tanácsok

JOBB-E A SZERVES C-VITAMIN, MINT A SZERVETLEN?

2017.12.13. JOBB-E A SZERVES C-VITAMIN, MINT A SZERVETLEN?

Hát persze, hogy jobb. Sőt, csak az a jó. Mivel csak szerves C-vitamin létezik.

tovább

Fáj a háta? Íme, az 5 leggyakoribb ok!

2017.12.11. Fáj a háta? Íme, az 5 leggyakoribb ok!

Szinte minden felnőtt ember tapasztalta már a hátfájdalmat, aminek számos oka lehet. A fájdalomspecialista szerint azonban a legtöbb probléma jól kezelhető, csak a legmegfelelőbb gyógymódot kell megtalálni.

tovább

Cékla: a természetes vérpótló, ezért egye-igya

2017.12.06. Cékla: a természetes vérpótló, ezért egye-igya

Vérszegénységgel küzdesz? Méregteleníteni szeretnél? A betegségek megelőzésére és a tünetek kezelésére rengeteg zöldég közül válogathatsz a természet patikájából. Egy ilyen vitaminbomba és ásványianyag-forrás a cékla és annak levele, amely különböző formákban egész évben fogyasztható és sok betegségre jó hatással van.

tovább

Nem a hideg miatt fázunk meg?

2017.12.04. Nem a hideg miatt fázunk meg?

Öltözz fel jól, mert megfázol! - hallottuk számtalanszor a tanácsot, akárcsak azt a figyelmeztetést, hogy sapka nélkül (esetleg vizes hajjal) ki ne merjünk menni az utcára, mert ez garantálja a betegséget. Valóban a hideg vagy a szeles időjárás miatt leszünk náthásak? A válasz meglepően összetett.

tovább

Maradt egy fél citromja? Ne dobja ki!

2017.11.29. Maradt egy fél citromja? Ne dobja ki!

A citrom az egyik legsokoldalúbban felhasználható gyümölcs, de nemcsak vitamintartalma miatt jó, ha mindig van otthon. Lássuk, mi mindenre jó még a citrom!

tovább

Meghűlés, megfázás, nátha - Mit is jelent?

2017.11.27. Meghűlés, megfázás, nátha - Mit is jelent?

A nátha közönséges esetben néhány nap alatt kezelés nélkül is megszűnik, ám hajlamosító tényezők esetén súlyosabb szövődmények léphetnek fel. Ezért gyermekek, idősek és valamilyen alapbetegségben szenvedők esetében azonnal orvoshoz kell fordulni! Az egyébként egészséges felnőttek esetében pedig akkor kell orvoshoz fordulni, ha néhány napon belül nem szűnnek a tünetek.

tovább

Ha ilyen a sütőolaja, azonnal dobja ki!

2017.11.23. Ha ilyen a sütőolaja, azonnal dobja ki!

Zsír vagy olaj? Vaj vagy margarin? Hogy és meddig süssünk ezekben? Miért jó tudni a zsiradékok füstölési pontját és miért nem elég leszűrni és friss olajjal frissíteni a használt sütőolajat? Most minden kiderül az olajokról és zsírokról!

tovább

10 ok, amiért jó csókolózni…

2017.11.21. 10 ok, amiért jó csókolózni…

Valószínűleg azt gondolják, hogy ezzel nem mondunk semmi újat… hát ez nem egészen igaz, a kutatók sokféle hasznos élettani hatást találtak csókolózó emberpároknál. Mondhatjuk nyugodtan, hogy káros hatása nincsen (de van, leírjuk azt is). Az adatok a világ sok tájáról származnak, és mind azt igazolják, hogy napi egy csókolózás, és nem kell hívnunk az orvost… Lássuk, mi minden kellemes dolog származik a jól elcsattant csókokból!

tovább

Naponta kellene csokoládét enni

2017.11.14. Naponta kellene csokoládét enni

Az alakunknak is jót tesz!
A kakaóban lévő anyagok védik a szívet, javítják a memóriát és a pszichét - ezt korábban is lehetett tudni. Ám a csokoládé egy kutató szerint még fogyásra is jó lehet.

tovább

8 dolog, ami csalánkiütést okozhat

2017.11.10. 8 dolog, ami csalánkiütést okozhat

Zavaró tünet, mely akár heteken-hónapokon át is jelentkezhet, a test bármely pontján. Vajon mi váltja ki a csalánkiütést?

tovább