STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Cikkek - Jó tanácsok

Utazás, hányinger, hányás: ezt ajánlja a gyógyszerész az utazási betegség ellen

2019.06.21. Utazás, hányinger, hányás: ezt ajánlja a gyógyszerész az utazási betegség ellen

Nyaralás, utazás, önfeledt pillanatok? De mi a helyzet, ha kínszenvedés az utazás? Akár közúton, akár vízi úton rendkívül kellemetlenné teheti az utazást a hányingerrel, hányással, rossz közérzettel jelentkező utazási betegség, idegen szóval a kinetózis.

tovább

20 tipp arra, hogyan aludjunk el

2019.06.14. 20 tipp arra, hogyan aludjunk el

A mindennapokban ezer dolog vonhatja el figyelmünket: a gyors tempó és a könnyen elérhető ingerek hatására sokkal nehezebben lehet elaludni. Vannak azonban egyszerű megoldások, amelyek hatására könnyebben el tudunk aludni.

tovább

Gyomorégés, puffadás? Ezek a gyógynövények jók rá

2019.06.06. Gyomorégés, puffadás? Ezek a gyógynövények jók rá

A gyomorban és a bélben lévő diszkomfort érzés ellen számtalan recept nélküli készítmény létezik, ugyanakkor mindezek a panaszok természetes módon is enyhíthetőek. Mely ételek, gyógynövények hatásosak panaszok esetén?

tovább

Egy veszélyes hóbort: mindent a méregtelenítésről

2019.05.29. Egy veszélyes hóbort: mindent a méregtelenítésről

Perui kovaföld, beöntés, csodatea, talptapasz és társai – csak néhány a sok közül, amit a kereső kiad „méregtelenítés” címszó alatt. A különféle böjtök és tisztulást ígérő módszerek hatalmas üzletnek számítanak, Novák Hunor szerint például akár tízmilliókat is kaszálhatnak vele a gyártók – miközben az egész átverés.

tovább

Tévhitek a pánikbetegségről

2019.05.27. Tévhitek a pánikbetegségről

Képzelje el, hogy sétál az utcán, egyszer csak egy elszabadult kamion kezd száguldani ön felé - ön pedig ösztönösen, minden erejét összeszedve, félreugrik előle. A stressz hatásainak köszönhetően menekül meg. De mi van, ha ezek a reakciók minden valós veszély nélkül következnek be?

tovább

Ezért szellentünk büdöset

2019.05.23.

Szellenteni emberi dolog, és azt is tudja mindenki, hogy nem túl kellemes "illatokkal" jár. De mi van akkor, ha a gázok még a szokásosnál is büdösebbek? Mi minden állhat ilyenkor a háttérben?

tovább

Hogyan hat ránk a hidegfront?

2019.05.20. Hogyan hat ránk a hidegfront?

Frontérzékenység, migrénes fejfájás, hidegfronti hatás, romló humánmeteorológiai helyzet - csak néhány azok közül a kifejezések közül, amelyek gyakran jelzik, hogy egy-egy nehezebb, kellemetlenebb időszak elé nézünk. A probléma több embert érint, mint azt talán sokan gondolnák.

tovább

Az elektrosokk borzalmai és a valóság

2019.05.17. Az elektrosokk borzalmai és a valóság

Talán egyetlen pszichiátriai kezelést sem övez annyi félreértés, mint az elektrokonvulzív (ECT) vagy közismert nevén elektrosokk-terápiát. Az elektrosokk egy magyar tudós kutatásaiból indult - és kis híján egy másik magyar törölte ki örökre az orvoslásból.

tovább

Legalattomosabb függőségünk: a munkamánia

2019.05.03. Legalattomosabb függőségünk: a munkamánia

Az amerikaiak találó kifejezést használnak a munkamániára: workaholic. Jól mutatja ez a szó is, hogy a betegség nem áll messze az alkoholizmustól, sem más függőségtől. Milyen tünetek jelezhetik a súlyos gondot?

tovább

Miért lesznek jobban a betegek a haláluk előtt?

2019.04.23. Miért lesznek jobban a betegek a haláluk előtt?

A haldoklók utolsó napjainak lefolyása mindig egyedi, de sokszor előfordul, hogy a halál előtt látszólagos javulás áll be az állapotban. Vajon mi lehet ennek a magyarázata?

tovább