STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Cikkek - Jó tanácsok

Táplálkozzunk egészségesen az év végi hajrában is

2018.11.26. Táplálkozzunk egészségesen az év végi hajrában is

A téli hónapok során is nélkülözhetetlen a szervezet feltöltése egészséges ételek által, még az év végi hajrában is. Mégis hogyan? Ezt a kérdéskört járja körbe a Bonduelle Te mit főznél ki belőle? kampánya, amelynek keretében Wossala Rozina gyors, könnyen elkészíthető receptötletekkel mutatja meg, hogy a főzés nem ördögtől való a végeredmény pedig fejedelmi.

tovább

3 mentális betegség, segíthet a házi kedvenced

2018.11.12. 3 mentális betegség, segíthet a házi kedvenced

Persze állatot tartani macerás dolog és óriási felelősség a kötöttség mellett, de azért jó pár pozitív előnye is van amellett, hogy egy kedves kis szőrgombolyag körbeugrál minden nap.

tovább

Szegfűszeg: a foggyógyító fűszer

2018.11.09. Szegfűszeg: a foggyógyító fűszer

Akár mézeskalácsot sütünk, akár forralt bort készítünk, néhány fűszer aromája szinte elengedhetetlen az ünnepi hangulat megteremtéséhez. Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy a szegfűszeget akár gyógynövényként is használhatjuk!

tovább

Lenmag: kicsi, de hasznos

2018.11.06. Lenmag: kicsi, de hasznos

Péksütemények tetején, müzlik összetevőjeként mindenki találkozhatott már ezzel a szép, selymesen fénylő, barna magocskával. Érdemes ismerni és tudatosan is beépíteni az étrendünkbe.

tovább

Óraátállítás: Így vészelje át az átmeneti időszakot!

2018.10.29. Óraátállítás: Így vészelje át az átmeneti időszakot!

Sokszor már nem is látjuk az értelmét az óraátállításnak: emiatt késünk találkozókról, munkahelyről, ha figyelmetlenek vagyunk. Mégis, hogy lehet átvészelni az átmeneti időszakot? Adunk pár tippet!

tovább

7 SZUPERÉLELMISZER, AMELY ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT

2018.10.25. 7 SZUPERÉLELMISZER, AMELY ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT

AHOGY A HŐMÉRSÉKLET EGYRE CSÖKKEN, ÚGY NŐ A MEGFÁZÁSOK ÉS A KÜLÖNBÖZŐ VÍRUSOS MEGBETEGEDÉSEK ESÉLYE. MIELŐTT AKKOR KAPNÁL ÉSZBE, AMIKOR MÁR LEDÖNTÖTT A LÁBADRÓL A BETEGSÉG, GONDOLJ IDŐBEN A VÉDEKEZÉSRE, ÉS ERŐSÍTSD AZ IMMUNRENDSZERED SZUPERÉLELMISZEREKKEL.

tovább

EGÉSZSÉGES ÉS GYORS VACSORÁK PÖRGŐS HÉTKÖZNAPOKRA

2018.10.18. EGÉSZSÉGES ÉS GYORS VACSORÁK PÖRGŐS HÉTKÖZNAPOKRA

AMIKOR ALIG VAN IDŐD BEVÁSÁROLNI, FŐZNI PEDIG MÉG KEVÉSBÉ, AKKOR SEM KELL LEMONDANOD AZ EGÉSZSÉGES ÉS ÍZLETES VACSORÁRÓL. EZEKET A VARIÁCIÓKAT BIZTOSAN SZERETNI FOGOD

tovább

A legnagyobb tévhitek a depresszióról

2018.10.12. A legnagyobb tévhitek a depresszióról

A depresszióval kapcsolatban még mindig rengeteg a tévhit és a félreértés: sokan úgy gondolják a betegségről, hogy csak "divatból", "unalomból" érzi magát rosszul valaki, és ha több tennivalója lenne, akkor nem lenne erre ideje. A depresszió azonban valóságos és sokakat érintő betegség.

tovább

Gluténmentes étkezés: ezek az alapszabályok!

2018.10.10.

Egy autoimmun gluténérzékenységgel rendelkező esetében élethosszig gluténmentes étkezést kell tartani, ezért a bevásárlás, főzés, a konyha eszközök használata és az alapanyagok tárolása során is több mindenre oda kell figyelni.

tovább

Hogyan vegyük észre a tejfehérje-allergiát vagy a laktózérzékenységet?

2018.10.08.

Ha egy csecsemő tartós hasmenéssel vagy éppen székrekedéssel küzd, esetleg evés után rendszeresen fáj a hasa, puffad, hány vagy bőrkiütései vannak, akkor elképzelhető, hogy tüneteit a laktóz vagy a tejfehérje váltja ki.

tovább