STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Cikkek - Jó tanácsok

Stroke: 4 óra alatt megfullad az agyunk

2018.12.10. Stroke: 4 óra alatt megfullad az agyunk

Magyarország az egyik leggyakoribb halálozási ok a stroke. Korai felismeréssel a halálesetek száma csökkenthető lenne, a gyors cselekvés és a megfelelő terápia pedig segíthet a betegség kedvezőbb kimenetelében és a jobb életminőség elérésében.

tovább

NEM BIZTOS, HOGY PÁNIKBETEGSÉG – LEHET CONN-SZINDRÓMA IS

2018.12.03. NEM BIZTOS, HOGY PÁNIKBETEGSÉG – LEHET CONN-SZINDRÓMA IS

ERŐS SZÍVDOBOGÁS, IZOMGYENGESÉG ÉS MAGAS VÉRNYOMÁS? NEM BIZTOS, HOGY – KOMOLYABB KIVIZSGÁLÁS NÉLKÜL – BELE KELL TÖRŐDNI A PÁNIKBETEGSÉG DIAGNÓZISÁBA, DR. VASKÓ PÉTER, A BUDAI KARDIOKÖZPONT SZAKORVOSA SZERINT ALAPOS VIZSGÁLATOKKAL UTÁNA KELL JÁRNI, NEM CONN-SZINDRÓMA ÁLL-E A HÁTTÉRBEN.

tovább

A nádcukor tényleg jobb? Zsír vagy szénhidrát? Eloszlatunk pár táplálkozási tévhitet!

2018.11.28. A nádcukor tényleg jobb? Zsír vagy szénhidrát? Eloszlatunk pár táplálkozási tévhitet!

Manapság sokan törekednek az egészséges táplálkozásra, de megfelelő infók hiányában, vagy fals, divatos tévhitek miatt végül mindez meghiúsul.

tovább

Táplálkozzunk egészségesen az év végi hajrában is

2018.11.26. Táplálkozzunk egészségesen az év végi hajrában is

A téli hónapok során is nélkülözhetetlen a szervezet feltöltése egészséges ételek által, még az év végi hajrában is. Mégis hogyan? Ezt a kérdéskört járja körbe a Bonduelle Te mit főznél ki belőle? kampánya, amelynek keretében Wossala Rozina gyors, könnyen elkészíthető receptötletekkel mutatja meg, hogy a főzés nem ördögtől való a végeredmény pedig fejedelmi.

tovább

3 mentális betegség, segíthet a házi kedvenced

2018.11.12. 3 mentális betegség, segíthet a házi kedvenced

Persze állatot tartani macerás dolog és óriási felelősség a kötöttség mellett, de azért jó pár pozitív előnye is van amellett, hogy egy kedves kis szőrgombolyag körbeugrál minden nap.

tovább

Szegfűszeg: a foggyógyító fűszer

2018.11.09. Szegfűszeg: a foggyógyító fűszer

Akár mézeskalácsot sütünk, akár forralt bort készítünk, néhány fűszer aromája szinte elengedhetetlen az ünnepi hangulat megteremtéséhez. Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy a szegfűszeget akár gyógynövényként is használhatjuk!

tovább

Lenmag: kicsi, de hasznos

2018.11.06. Lenmag: kicsi, de hasznos

Péksütemények tetején, müzlik összetevőjeként mindenki találkozhatott már ezzel a szép, selymesen fénylő, barna magocskával. Érdemes ismerni és tudatosan is beépíteni az étrendünkbe.

tovább

Óraátállítás: Így vészelje át az átmeneti időszakot!

2018.10.29. Óraátállítás: Így vészelje át az átmeneti időszakot!

Sokszor már nem is látjuk az értelmét az óraátállításnak: emiatt késünk találkozókról, munkahelyről, ha figyelmetlenek vagyunk. Mégis, hogy lehet átvészelni az átmeneti időszakot? Adunk pár tippet!

tovább

7 SZUPERÉLELMISZER, AMELY ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT

2018.10.25. 7 SZUPERÉLELMISZER, AMELY ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT

AHOGY A HŐMÉRSÉKLET EGYRE CSÖKKEN, ÚGY NŐ A MEGFÁZÁSOK ÉS A KÜLÖNBÖZŐ VÍRUSOS MEGBETEGEDÉSEK ESÉLYE. MIELŐTT AKKOR KAPNÁL ÉSZBE, AMIKOR MÁR LEDÖNTÖTT A LÁBADRÓL A BETEGSÉG, GONDOLJ IDŐBEN A VÉDEKEZÉSRE, ÉS ERŐSÍTSD AZ IMMUNRENDSZERED SZUPERÉLELMISZEREKKEL.

tovább

EGÉSZSÉGES ÉS GYORS VACSORÁK PÖRGŐS HÉTKÖZNAPOKRA

2018.10.18. EGÉSZSÉGES ÉS GYORS VACSORÁK PÖRGŐS HÉTKÖZNAPOKRA

AMIKOR ALIG VAN IDŐD BEVÁSÁROLNI, FŐZNI PEDIG MÉG KEVÉSBÉ, AKKOR SEM KELL LEMONDANOD AZ EGÉSZSÉGES ÉS ÍZLETES VACSORÁRÓL. EZEKET A VARIÁCIÓKAT BIZTOSAN SZERETNI FOGOD

tovább