STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Cikkek - Jó tanácsok

Szegfűszeg: a foggyógyító fűszer

2018.11.09. Szegfűszeg: a foggyógyító fűszer

Akár mézeskalácsot sütünk, akár forralt bort készítünk, néhány fűszer aromája szinte elengedhetetlen az ünnepi hangulat megteremtéséhez. Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy a szegfűszeget akár gyógynövényként is használhatjuk!

tovább

Lenmag: kicsi, de hasznos

2018.11.06. Lenmag: kicsi, de hasznos

Péksütemények tetején, müzlik összetevőjeként mindenki találkozhatott már ezzel a szép, selymesen fénylő, barna magocskával. Érdemes ismerni és tudatosan is beépíteni az étrendünkbe.

tovább

Óraátállítás: Így vészelje át az átmeneti időszakot!

2018.10.29. Óraátállítás: Így vészelje át az átmeneti időszakot!

Sokszor már nem is látjuk az értelmét az óraátállításnak: emiatt késünk találkozókról, munkahelyről, ha figyelmetlenek vagyunk. Mégis, hogy lehet átvészelni az átmeneti időszakot? Adunk pár tippet!

tovább

7 SZUPERÉLELMISZER, AMELY ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT

2018.10.25. 7 SZUPERÉLELMISZER, AMELY ERŐSÍTI AZ IMMUNRENDSZERT

AHOGY A HŐMÉRSÉKLET EGYRE CSÖKKEN, ÚGY NŐ A MEGFÁZÁSOK ÉS A KÜLÖNBÖZŐ VÍRUSOS MEGBETEGEDÉSEK ESÉLYE. MIELŐTT AKKOR KAPNÁL ÉSZBE, AMIKOR MÁR LEDÖNTÖTT A LÁBADRÓL A BETEGSÉG, GONDOLJ IDŐBEN A VÉDEKEZÉSRE, ÉS ERŐSÍTSD AZ IMMUNRENDSZERED SZUPERÉLELMISZEREKKEL.

tovább

EGÉSZSÉGES ÉS GYORS VACSORÁK PÖRGŐS HÉTKÖZNAPOKRA

2018.10.18. EGÉSZSÉGES ÉS GYORS VACSORÁK PÖRGŐS HÉTKÖZNAPOKRA

AMIKOR ALIG VAN IDŐD BEVÁSÁROLNI, FŐZNI PEDIG MÉG KEVÉSBÉ, AKKOR SEM KELL LEMONDANOD AZ EGÉSZSÉGES ÉS ÍZLETES VACSORÁRÓL. EZEKET A VARIÁCIÓKAT BIZTOSAN SZERETNI FOGOD

tovább

A legnagyobb tévhitek a depresszióról

2018.10.12. A legnagyobb tévhitek a depresszióról

A depresszióval kapcsolatban még mindig rengeteg a tévhit és a félreértés: sokan úgy gondolják a betegségről, hogy csak "divatból", "unalomból" érzi magát rosszul valaki, és ha több tennivalója lenne, akkor nem lenne erre ideje. A depresszió azonban valóságos és sokakat érintő betegség.

tovább

Gluténmentes étkezés: ezek az alapszabályok!

2018.10.10.

Egy autoimmun gluténérzékenységgel rendelkező esetében élethosszig gluténmentes étkezést kell tartani, ezért a bevásárlás, főzés, a konyha eszközök használata és az alapanyagok tárolása során is több mindenre oda kell figyelni.

tovább

Hogyan vegyük észre a tejfehérje-allergiát vagy a laktózérzékenységet?

2018.10.08.

Ha egy csecsemő tartós hasmenéssel vagy éppen székrekedéssel küzd, esetleg evés után rendszeresen fáj a hasa, puffad, hány vagy bőrkiütései vannak, akkor elképzelhető, hogy tüneteit a laktóz vagy a tejfehérje váltja ki.

tovább

Tökmagolaj, a zöld arany

2018.10.03.

A három nővér: így nevezték a közép-amerikai indiánok három főbb terményüket, a kukoricát, a babot és a tököt. Most az utóbbinak egyik értékes részét, pontosabban a belőle sajtolt sötétzöld folyékony aranyat, a tökmagolajat vesszük górcső alá.

tovább

A mediterrán étrend meglepő hatása

2018.10.01.

A depresszió megelőzésében is segíthet a mediterrán étrend - derült ki egy új kutatásból.

tovább