STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Cikkek - Jó tanácsok

Mi a jobb: az e-cigi vagy a sima?

2018.05.11. Mi a jobb: az e-cigi vagy a sima?

Egyre jobban megoszlanak a vélemények arról, hogy vajon az e-cigi vagy a sima, jó öreg füstös dohány okoz kevesebb kárt a szervezetünkben. Na most kiderül.

tovább

Hogyan lehet kijönni a pánikrohamból?

2018.05.09.

Azok a szerencsések, akiknek nem kellett még sohasem átélniük ilyen élményt, nehezen képzelik el, milyen rossz a szinte semmiből lecsapó gyomorfájdalmat, hányingert, szédülést és halálfélelmet okozó pánikrohamon átesni. De ha megérkezne, így lehet kimászni belőle.

tovább

Az emberi test 9 védekező rendszere! Én nem tudtam, hogy a csuklás is ezek közé tartozik…

2018.05.07.

Az emberi test egy rendkívül precíz eszköz, amely folyamatosan és megállás nélkül működik, emellett számos funkciót ellát. Az egyik ezek közül a védő-, védekező funkció. Ezek óvnak meg bennünket a negatív külső hatásoktól, amelyek árthatnak szervezetünknek. Most erről a kilenc védekező funkcióról lesz szó az alábbiakban. Érdemes végigolvasni!

tovább

Hetekig is eltarthat a tavaszi fáradtság

2018.05.03.

Több hétig is eltarthat a tavaszi fáradtság Pintér Ferenc meteogyógyász szerint, amit az erős hőmérséklet-különbség és a megemelkedett UV sugárzás tovább súlyosbíthat.

tovább

Kell éjszakára bugyit felvenni?

2018.04.27.

Ez a kérdés eléggé megosztja a lányokat, asszonyokat, ám úgy tűnik, egészségügyi szempontból nem sok tiltás fűződik a bugyiban vagy a meztelenül alváshoz. Összegyűjtöttünk néhány fontos, érdekes tudnivalót.

tovább

Így lehet jól aludni a kánikulában

2018.04.26.

A nyári melegnek a vakációzók örülnek, és a legtöbb ember jobban kedveli a forró napokkal együtt is nyarat a nyirkos, esős vagy hideg ősznél és télnél. De a kánikulai napokat követő éjszakákon nem könnyű a pihenés, gyakran még az elalvás is gondot okoz. Mit lehet tenni?

tovább

Tavaszi szupergyümölcs: az eper

2018.04.24.

A friss epernek nincs párja: az íze kellemes, édes és frissítő, az illata semmivel össze nem hasonlítható, ráadásul ebben a gyümölcsben olyan tápanyagok találhatóak, melyek rendkívül egészségessé teszik.

A rózsa távoli rokonát, vagyis az epret évezredek óta ismerjük és fogyasztjuk, de csak az elmúlt évtizedekben sikerült tudományos módszerekkel is bizonyítani, hogy mennyire egészséges.

tovább

Káprázatos csillaghullás vár ránk a hétvégén

2018.04.20. Káprázatos csillaghullás vár ránk a hétvégén

A Lyridák-meteorrajban április 25-éig gyönyörködhetünk. A Lyridák-meteorraj a Thatcher üstökös törmelékéből jött létre, amelynek sűrűbb porfelhőjével mintegy hatvanévente találkozik Földünk. Ezekben az években a raj aktivitása óránként akár több százra is ugorhat. Erre az extra kitörésre azonban most még mintegy húsz évet kell várnunk.

tovább

Pánikbetegség vagy Conn-szindróma? Ez a különbség!

2018.04.17.

Erős szívdobogás, izomgyengeség és magas vérnyomás? Nem biztos, hogy – komolyabb kivizsgálás nélkül – bele kell törődni a pánikbetegség diagnózisába: Conn-szindróma is okozhatja!

tovább

Szociopaták és pszichopaták. Kik ők és mi a különbség?

2018.04.16. Szociopaták és pszichopaták. Kik ők és mi a különbség?

A krimikben, horrorfilmekben gyakran találkozhatunk a pszichopata, szociopata jelzővel. A laikusok, de gyakran a szakemberek is egymás szinonimájaként használják a két szót. Hibásan.

tovább