STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Cikkek - Jó tanácsok

Tavaszi szupergyümölcs: az eper

2018.04.24.

A friss epernek nincs párja: az íze kellemes, édes és frissítő, az illata semmivel össze nem hasonlítható, ráadásul ebben a gyümölcsben olyan tápanyagok találhatóak, melyek rendkívül egészségessé teszik.

A rózsa távoli rokonát, vagyis az epret évezredek óta ismerjük és fogyasztjuk, de csak az elmúlt évtizedekben sikerült tudományos módszerekkel is bizonyítani, hogy mennyire egészséges.

tovább

Káprázatos csillaghullás vár ránk a hétvégén

2018.04.20. Káprázatos csillaghullás vár ránk a hétvégén

A Lyridák-meteorrajban április 25-éig gyönyörködhetünk. A Lyridák-meteorraj a Thatcher üstökös törmelékéből jött létre, amelynek sűrűbb porfelhőjével mintegy hatvanévente találkozik Földünk. Ezekben az években a raj aktivitása óránként akár több százra is ugorhat. Erre az extra kitörésre azonban most még mintegy húsz évet kell várnunk.

tovább

Pánikbetegség vagy Conn-szindróma? Ez a különbség!

2018.04.17.

Erős szívdobogás, izomgyengeség és magas vérnyomás? Nem biztos, hogy – komolyabb kivizsgálás nélkül – bele kell törődni a pánikbetegség diagnózisába: Conn-szindróma is okozhatja!

tovább

Szociopaták és pszichopaták. Kik ők és mi a különbség?

2018.04.16. Szociopaták és pszichopaták. Kik ők és mi a különbség?

A krimikben, horrorfilmekben gyakran találkozhatunk a pszichopata, szociopata jelzővel. A laikusok, de gyakran a szakemberek is egymás szinonimájaként használják a két szót. Hibásan.

tovább

5 gusztustalan szokás - és ami mögöttük van

2018.04.13. 5 gusztustalan szokás - és ami mögöttük van

Ugye egyből meg tudná nevezni azt a munkatársát, aki túrja az orrát? És a fő ízületropogtató rokont? Önt is idegesíti, ha valaki csikorgatja a fogát? Gusztustalan vagy idegesítő szokásokról, amikkel nap mint nap szembesülünk.

tovább

A legérdekesebb tények a sírásról

2018.04.11. A legérdekesebb tények a sírásról

Sírni mindenki szokott a kisbabáktól az idősekig. Sírunk örömünkben, bánatunkban, ha dühösek vagyunk, ha fáj valamink vagy ha mondjuk hagymát aprítunk. Már csak ezért is jó lehet tudni az alábbiakat.

tovább

Tünetek, hogy gond van a pajzsmiriggyel

2018.04.09. Tünetek, hogy gond van a pajzsmiriggyel

Mikor érdemes orvoshoz fordulni?

tovább

Így erősíthetjük meg az idegrendszerünket

2018.04.05. Így erősíthetjük meg az idegrendszerünket

Az idegrendszerünk rendkívül összetett, és a szervezetünk minden funkciójának megfelelő működésében szerepet játszik. Az idegrendszeri problémákat okozhatja vitaminhiány, rossz vérkeringés, de trauma is. Mit tehetünk azért, hogy az idegrendszerünk jól működjön?

tovább

Koplalás nélkül is fogyhatunk

2018.04.03. Koplalás nélkül is fogyhatunk

Táplálkozási szabályok, amelyeket mindenkinek érdemes megfogadnia: például étkezzünk lassan, nyugodtan és használjunk kisebb tányérokat. Ha betartunk pár szabályt, akkor koplalás nélkül is fogyhatunk!

tovább

Húsvéti nyúl?

2018.03.29. Húsvéti nyúl?

Szülők, nagyszülők és testvérek kiscsibékkel, nyuszikkal térnek haza az egyébként állatoktól csendes családi házakba, lakásokba. Az ünnepek alatt az ajándékállatok pillanatnyi mosolyt varázsolnak ugyan a családtagok arcaira, de az idill hamar elmúlik: az aranyos füles vagy kiscsibe, ami húsvét napján meglepett örömmel rohangált a szőnyegen, az ünnep után már csak unott teherként ficánkolhat.

tovább