STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Ginzeng - jobb memória, több energia

2012.03.20.

Ginzeng - jobb memória, több energia

A ginzeng egy energizáló gyógynövény, mely adaptogén (normalizáló, kiegyensúlyozó) tulajdonságánál fogva növeli a szervezet ellenálló és stressztűrő képességét, valamint segít a fizikai, kémiai és biológiai behatásokkal szemben.

Klinikai kutatások igazolják, hogy a ginzeng csökkenti a fáradtságot, javítja a memóriát, a tanulási képességet és a reakcióidőt.

A ginzengről azt tartják, hogy közvetlen hatással van az agyra és annak működésére. A kutatások kimutatták, hogy az immunrendszer és a központi idegrendszer erősítése révén késleltetheti a mentális és fizikai fáradtság kezdetét.

A ginzeng növeli testünk stresszel szembeni ellenálló képességét azzal, hogy a természetes „stresszhormonokat" egyensúlyban tartja. Világszerte végzett kutatások bizonyítják, hogy a ginzeng segít megbirkózni az extrém fizikai és mentális stresszhatásokkal.

A ginzenget  fogyaszthatjuk étkezés közben vagy éhgyomorra is. Mindazonáltal mivel stimuláló hatása is lehet, nem ajánlott a nap második felében szedni. Potenciális stimuláló hatása miatt néhány kutató szerint nem szabad más stimulánsokkal, pl. a koffeinnel, guaranával együtt szedni.

A Ginzeng előnyei:

  • Hatékonyabb ellenállás a stressz károsító hatásaival szemben
  • Növeli a kitartást, állóképességet és a vitalitást
  • Javítja a mentális teljesítményt
  • Csökkenti a fáradtságot

Mivel a ginzeng segít egyensúlyba hozni a vércukorszintet, a cukorbetegek, különösen az inzulint használók konzultáljanak használata előtt kezelőorvosukkal.

Tartós használat esetén magas vérnyomást okozhat. Nem ajánlott azoknak, akiknek magas a vérnyomásuk, vagy szív-és érrendszeri panaszaik vannak.

Terhesség és szoptatás ideje alatt nem ajánlott.

Ajánljuk:

Szellemi és fizikai teljesítőképesség növelésére

vissza

Hozzászólások