STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Glutamin - az agy üzemanyaga

2012.03.13.

Glutamin - az agy üzemanyaga

L-glutamin az agy fő tápláléka, a hatékony tanulás nélkülözhetetlen eszköze. Javítja az agyi ingerület-átvitelt, a memóriát, a koncentrációs képességet, a szellemi frissességet, segítve ezzel az általános jó közérzet elérését.

Ha te is azok közé tartozol, akikre jellemző az agyi ködösség érzése, a fáradtság, az ingerlékenység, a szorongás, ha egyszerűen képtelen vagy már feladatokkal, összefüggésekkel, történésekkel, dátumokkal, tanulással foglalkozni, akkor bizony nagy segítség lehet számodra a glutamin, minden amino „anyja”.

Ugyanis azon képességének köszönhetően, hogy át tud jutni a vér-agy gáton (a vér-agy gát egy olyan sorompó, amely akadályozza a nem kívánatos anyagok bejutását az agyba) és megköti az ott felhalmozódott ammóniát, egy nagyon hasznos művelet főszereplőjévé válik. Méregteleníti az agyat. Tehát fontos szerepet tölt be az agyi anyagcserében. Figyelem! Megismétlem! Méregteleníti az agyat. Azt hiszem ez elég jó indok ahhoz, hogy a hatékony tanulás nélkülözhetetlen eszköze legyen.

De van még más is. Számtalan klinikai tesztet végeztek a hatékonyságával kapcsolatban, melyek eredményei igazolták, hogy javítja a memóriát, a hangulati, érzelmi állapotot, a teljes mentális működést. Természetes módon normalizálja az agyi hormonok szintjét, segítve ez által a kognitív (megismerő) funkciókat, ami ugyebár a hatékony tanulás szempontjából egy roppant figyelemreméltó tulajdonság.                                                                                

Hiszen ide tartozik többek között a figyelem, a megfigyelőképesség, az érzékelés-észlelés, az emlékezet és lássuk be, ezekre azért nagy szükség van egy jól sikerült vizsgához nemde?

Ha tehát arról van szó, hogy nehézkesen emlékezel adatokra, információkra, bizonyos részletekre, eseményekre, ha életedben megnövekedett a stressz-faktor és ez miatt fáradt vagy, kedvtelen, akkor ez bizony mind a hatékony tanulás kárára megy és itt az ideje, hogy bevezesd a napi glutamin kiegészítést. Ha kombinálod vitaminokkal, ásványi anyagokkal és egyéb aminosavakkal, akkor az agyi funkcióid teljes mértékben a hatékony tanulás szolgálatába állnak.

A glutamin általában teljesen ártalmatlan, de azt tudnod kell, hogy máj és vesebetegség, valamint gyomorfekély és pszichés eredetű betegségek esetén, érdemes kikérni a kezelő orvos véleményét a használatát illetően.

Ajánljuk:

A hatékony tanulás érdekében a szellemi képességek, a koncentrációs és megfigyelőképesség javítására, a szellemi kimerültség csökkentésére, memóriafejlesztésre.

vissza

Hozzászólások