STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Koncentráció fejlesztése

2012.07.04.

Koncentráció fejlesztése

Nehéz a munkavégzés, a tanulás, a vizsgára való felkészülés, ha nem tudsz figyelni. Ha a koncentrációzavar mentális csapdájába kerültél, akkor tovább tart a feladatok elvégzése, nehezebbé válik a problémák megoldása és ez sok kellemetlenséggel jár.

A koncentrációzavar megkeseríti az ember életét.

 • Nem tudsz koncentrálni?
 • Nem tudsz összpontosítani?
 • Elkalandoznak a gondolataid?

Mennyivel könnyebb lenne a felkészülés egy szellemi megmérettetésre, ha kellőképpen tudnál összpontosítani az elvégzendő feladatra. De a munkavégzés és az élet egyéb területén adódó problémák megoldása is sikeres lenne, ha jól működne ez a mentális funkció.

Ha a  koncentrációzavar hátráltat céljaid elérésében, iktasd ki ezt a problémát!

Ám mielőtt a koncentráció fejlesztésére gyógyszereket iratnál fel, próbálj meg egy természetes megoldást. Egyes vitaminok, gyógynövények, ásványi anyagok és aminosavak ugyanis természetes módon segítve az agy működését, nagyban hozzájárulnak a koncentrációs képesség növeléséhez.
Használd ezt ki!

Add meg az agynak ami jár, és máris jobban jár! :-) Koncentrációzavar volt, nincs.

Koncentráció fejlesztése a CSODÁLATOS ACETIL-L-KARNITINNEL

Agyműködést fokozó hatású. Lassítja az öregedéssel összefüggő memóriaromlást is. Éberebbé, frissebbé tesz. Hangulatjavító és gondolkodást segítő hatással bír.

Ezeket az előnyös hatásokat alapos kutatások támasztják alá. Egy olasz tudósok által végzett, Alberto Spagnioli által vezetett kutatás azt közölte, hogy ez az aminosav-szerű tápanyag, 63 Alzheimer-kórban szenvedő beteg mentális leromlását állította meg. A páciensek állapota az összes eredményüket tekintve javult, beleértve a memóriateszteket és a fizikai állapotot is.
ALC ajánlott adagja napi 2x (reggel és délben) 250-500 mg (1-2
kapszula) bő folyadékkal.

Koncentráció fejlesztése MULTIVITAMINOKKAL

A multivitaminok javítják az agy anyagcseréjét, az ingerületátvitelt, a neurokémiai folyamatokat. Nélkülözhetetlen segítséget nyújtva ezzel a működéséhez.

Egy multivitamin kúra szinte kivétel nélkül mindenkinek hasznos lehet, de nem mindegy milyen készítményt választunk. Ugyanis elenyésző milligramm vitamint tartalmazó készítmények kevésbé éreztetik hatásukat.

B-komplex ALAPCSOMAG A KONCENTRÁCIÓ FEJLESZTÉSÉHEZ

A B-vitaminokat szellemi vitaminként is emlegetik, ugyanis a B-komplexnek kedvező hatása van az idegrendszerre és a szellemi tevékenységre. Ne felejtsük el, hogy a leghatékonyabban együtt szedve fejtik ki hatásukat. Hatásosak, ha a cél a memória fejlesztés, koncentráció fejlesztés, stressz okozta idegesség csökkentése.

A B-komplexet akkor ajánljuk, ha a koncentrációzavart idegesség, nyugtalanság, fáradtság, stressz okozza.

Az aminosavak királya: KONCENTRÁCIÓ FEJLESZTÉSE GLUTAMINNAL

A glutamin kiváló a koncentráció javítására, fejlesztésére és a szellemi képességek frissen tartására. Az agy fő táplálékának nevezik, mivel segíti az agy működését és nagy mennyiségű ammóniát képes megkötni az agyban, ami egy kedvezőtlen anyagcsere termék. A glutamin erős antioxidáns hatással bír. Sok egyéb pozitív hatása van, de amit még érdemes kiemelni az az, hogy segít javítani a mentális éberséget, a tiszta gondolkodást és a kedélyállapotot.

Összefoglalva:

 • Bárkinek bármikor javasoljuk a koncentráció fejlesztése érdekében
 • Tanulóknak vizsga előtt kiváló tuningoló
 • Időseknek is segít, ha probléma van a memóriájukkal, koncentrációval

Tirozin: NAGYMOSÁS AZ AGYNAK!

A tirozin egy, az idegrendszer optimális működéséhez szükséges nélkülözhetetlen aminosav.

Mi az, amit a tirozin szedésével elérhetsz?

 • Fáradt, nyúzott, kedvtelen állapotban sokat segít.
 • Azonnali teljesítménynövekedés
 • Nulla fáradtság, zéró káros stresszhatás
 • 100%-os problémamegoldás
 • Magabiztosság
 • Kiegyensúlyozott kedélyállapot

Hogyan segíti az agyműködést:

Az epinefrin, norepinefrin és a dopamin neurotranszmitterek (agyi ingerület-átvivő anyagok) direkt prekurzoraként (előanyagaként) növeli a mentális tisztaságot.

Javítja a kedélyállapotot és csökkenti a fáradtságot.

Potenciális agystimuláló hatása által javítja a mentális teljesítőképességet, a koncentrációt, a problémamegoldó képességet. Növeli az éberséget a szellemi és fizikai teljesítőképességet, valamint csökkenti a stressz káros hatásait és a fáradtságérzetet.

Több összetevőből álló készítmények - MINDEN EGYBEN

Azokra is gondoltunk, akik inkább több összetevőből álló készítményt Fáradtság ellen, nagy teljesítményt igényló szereplések, munka vagy vizsga előtt ajánljuk. Növeli a vitalitást és a koncentrációs képességet.

DR. CHEN B-MAX MULTIVITAMIN ÉS AKTíV GINZENG

B-vitamin komplex ginzeng kivonattal megerősítve!

Stresszes embereknek javasoljuk, akik sokat aggódnak, idegeskednek és ennek következtében fáradnak, elkalandoznak gondolataik. A ginzeng ugyanis frissíti a fáradt idegrendszert, a B-komplex pedig idegtáplálékként szolgál.

Szuper Turbó az AGYNAK

Ha gyors megoldást keresel pl. egy vizsga, prezentáció stb. előtt, hogy frissen és ne fáradtan teljesíts, pörögjön az agyad úgy, hogy közben vitaminokkal is ellásd... Nos erre is több készítmény létezik.

Nem lehet probléma, ha hetek óta készülsz, tanulsz és az utolsókat rúgod. Ha félsz, hogy elalszol a vizsga napján vagy ha egyéb szereplésre készülsz pl. a munkahelyen.

Megmutatjuk neked, hogy mik azok az agyturbósítók, amikre nyugodtan rábízhatod magad. Nem kell tartanod attól, hogy a fáradtság vagy a koncentrációzavar rányomja a bélyegét a teljesítményedre.

Frissen és feltöltődve kezdhetsz neki a megmérettetésnek!

Enyhébb hatású, mégis kiváló tuningoló az

1x1 GINSENG+MULTIVITAMIN PEZSGŐTABLETTA

Kinek, mikor ajánljuk?

-vitalitás növelésére
-koncentráció javítására
-fáradtság leküzdésére
-fizikai, szellemi erőnlét növelésére

Nehéz fizikai és szellemi megterhelés, hangulatzavar és koncentráció zavar esetén ajánlott a ginseng alkalmazása. Késlelteti a fáradtságérzetet, jó adag energialökést ad.

Naponta egy pezsgőtablettát 250 ml vízben oldva azonnal fogyasztható, citromízű, vitamin- és ginzeng tartalmú ital nyerhető.

Ha mégis kérdésed lenne, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk a választásban: Kapcsolat

vissza

Hozzászólások