Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 17:00-19:30 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Pánikbetegség? Van kiút!

2015.10.28.

Készen állsz a teljes átváltozásra?
Készen állsz megismerni a jobbik énedet?

A Pánikbetegség? Van kiút! című 30 napos program az elmúlt évek tapasztalatainak kikristályosodott esszenciája. A program végigvezet téged egy olyan úton, ami segítséget nyújt a pánikbetegség leküzdésében, és motivál az életmódváltás nehézségein való túljutásban.

A program tartalmaz mentális feladatokat, edzéstervet, valamint a gyógyuláshoz szükséges étrend receptgyűjteményét sok-sok lelkesítő, erőt adó hasznos tanáccsal a pánikbetegség, a depresszió és a szorongás ellen.
Vágj bele, és gyarapítsd Te is a gyógyultak táborát!

Tudjuk mit érzel.
Tudjuk, hogy reményvesztett vagy, fáradt és csalódott.

Szerencsére van egy nagyszerű hírünk a számodra: A lehető legjobb helyen jársz. Egy kitaposott út van előtted, aminek a végén OTT VÁRSZ MAGADRA a győztesek magabiztos mosolyával az arcodon. Új célokkal, tervekkel, álmokkal a tarsolyodban. Ez a tanfolyam egy kitűnő lehetőség arra, hogy megváltoztasd az életed és úgy kezdj élni, ahogy mindig is szerettél volna!

 
Ez a kézikönyv és program 30 napon keresztül ad
napról-napra tanácsokat, mentális és fizikai gyakorlatokat,
átvezetve téged minden felbukkanó nehézségen.
Azt azért nem mondanánk, hogy a gyógyuláshoz vezető utat karneváli hangulatban, lazán szambázva fogod megtenni.

Mert bár jól megtervezett út ez, masszív, megbízható alapokkal, azért lesznek rajta árkok, bokrok, akadályok. Aggodalomra viszont semmi okod. A lélek rejtelmeit, a pszichiátriai gyógyszereket, a különböző pszichoterápiás és alternatív gyógyászati módszereket, valamint a táplálkozás és a testmozgás mentális egészségre gyakorolt hatásait jól ismerő, saját területükön szakértőnek számító pszichiáter, pszichoterapeuta, természetgyógyász, dietetikus és személyi edző közreműködésével készült ez a program, a fokozatosság elve alapján összeállítva. Figyelembe véve a testi és lelki állapotodat, az adottságaidat, valamint természetesen a teherbíró képességedet is.

A cél az önmagaddal, a problémáiddal és a környezeteddel kapcsolatos gondolataid, hozzáállásod
megváltoztatása a testi-lelki elégedettség jegyében.

Szóval tulajdonképpen arról lesz szó, hogyan érezd jól magad a bőrödben! Felvértezve a stresszel, a problémákkal szemben, mentális egészséged teljes birtokában.

Pánikbetegség? Van kiút

A program végigvezet téged egy olyan úton, ami segítséget nyújt a pánikbetegség leküzdésében, és motivál az életmódváltás nehézségein való túljutásban. A program tartalmaz mentális feladatokat, edzéstervet, valamint a gyógyuláshoz szükséges étrend receptgyűjteményét sok-sok lelkesítő, erőt adó hasznos tanáccsal a pánikbetegség, a depresszió és a szorongás ellen. Vágj bele, és gyarapítsd Te is a gyógyultak táborát!

Megrendelni és bővebben itt tudsz olvasni róla: http://panikbetegseg.eu/termek/panikbetegseg-van-kiut-munkafuzet/

vissza

Hozzászólások