2018.11.26.

A téli hónapok során is nélkülözhetetlen a szervezet feltöltése egészséges ételek által, még az év végi hajrában is. Mégis hogyan? Ezt a kérdéskört járja körbe a Bonduelle Te mit főznél ki belőle? kampánya, amelynek keretében Wossala Rozina gyors, könnyen elkészíthető receptötletekkel mutatja meg, hogy a főzés nem ördögtől való a végeredmény pedig fejedelmi.
„Kiemelten fontosak a mindennapi élethelyzetek, hiszen a rohanó hétköznapokban, a tudatos táplálkozást sok esetben felváltják a kevésbé egészséges, zöldségekben szegény étkezések. Kezdetek óta szívügyünk a zöldségfogyasztás és többek között erre is szeretnénk inspirálni a fogyasztókat. Könnyen elkészíthető és tápláló ételek receptjeivel szeretnénk alternatívákat kínálni a zöldségfogyasztásra, amikből választhatnak, vagy inspirációt meríthetnek, megmutatva, hogy ők mit és hogyan főznének zöldségeinkből” – mondta Szirbek András a Bonduelle marketing igazgatója.
A szervezet és egyben az őszi/téli kamra feltöltését szorgalmazó kampányhoz a Reggeli egyik háziasszonya és a Profi a konyhámban műsorvezetője, Wossala Rozina csatlakozott. A speciális hat részes mini receptvideó-sorozat célja, hogy megkönnyítse a párok, családok, vagy akár a baráti társaságok mindennapjait és rávilágítson arra, hogy a konzervzöldségek nemcsak költségtakarékosak, de mivel maximum fél nap alatt kerülnek a termőföldről a dobozba, így magasabb tápértékűek, mint a napokig a pulton tárolt társaik.
Wossala Rozina szerint: “Néha nem gondolunk bele, mennyire gyorsan és egyszerűen össze lehet dobni otthon egy vacsorát, vagy egy ebédet. Minden a jó alapanyagokon múlik! A Bonduelle keményen dolgozik azért, hogy a legrövidebb időn belül a legjobb minőségű zöldségeket zárja dobozba, ezért örömmel vágtam bele a „Te mit főznél ki belőle? kampányba, ahol bebizonyítottuk, hogy mennyire gyorsan és egyszerűen lehet isteni ételeket varázsolni!”
Forrás:blikk