STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

ÚSSZ TÉLEN IS

2019.01.22.

ÚSSZ TÉLEN IS

BÁR AZ ÚSZÁST SOKAN NYÁRI SPORTKÉNT TARTJÁK SZÁMON, EZ KÖZEL SEM JELENTI AZT, HOGY A TÉLI IDŐSZAKBAN HANYAGOLNI KELLENE. RENGETEG ELŐNYÉT, EGÉSZSÉGRE GYAKOROLT POZITÍV HATÁSÁT ILYENKOR IS ÉRDEMES KIHASZNÁLNI.

ERŐSÍTI A HÁTIZMOKAT

A gerincproblémák leginkább az ülő életmód és a hátizom gyengeségei miatt alakulnak ki. Mivel általában a hideg hónapokban kevésbé élünk aktív életmódot, szívesebben gubózunk be a tévé előtt esténként, így a mozgás is elmarad, és a gerincet is tovább terheljük. A derék- és hátfájást a legjobb úszással enyhíteni. Mivel megerősíti a hátizmokat, tehermentesítjük a gerincet. Ne félj, heti két-három edzéstől még nem lesz férfiasan deltás alakod, szexi hátizmaid viszont annál inkább.

NYÚJTJA A CSIGOLYÁK KÖZTI TERÜLETET

Nemcsak a hátizmokat fejleszti, hanem a csigolyák közti területet is megnyújtja a rendszeres úszás. Ez a nyaki- és háti gerincszakasznak, valamint a deréktáji szakasznak is nagyon jót tesz. Az évek múltával és a gravitáció hatására a csigolyák egyre inkább összecsúsznak, amelyeket nyújtó gyakorlatokkal, gerinctornával, jógával és úszással lehet a leghatékonyabban eltávolítani egymástól.

10689857 - a sexy tanned lady in a colorful bikini posing in a swimming pool.

ÉGESD A ZSÍRT

A futás mellett az úszás az egyik leghatékonyabb kardió típusú mozgásforma. Mivel télen a szabadban futóknak nem igazán kedvez az időjárás, jó alternatíva, ha azt a néhány hónapot úszással töltjük. Egyrészt olyan izmokat fejleszthetünk, amelyek a futással nem tudnánk, másrészt olyannyira átmozgathatjuk egy-egy úszóedzés alkalmával a testünket, hogy a zsírégetés gyerekjáték lesz.

TÖLTŐDJ FEL

Bár macerásnak tűnik az úszás a sok motyó és a folytonos hajmosás-szárítás miatt, mégis megéri rendszeresen csobbanni. Ha a fent felsorolt érvek nem hozták volna meg a kedvedet az uszodai hangulathoz, fogd fel úgy, mint egy minivakációt. A víz egyébként is óhatatlanul a nyarat idézi, és bár edzés után nem tudsz kifeküdni napozni, egy-egy termálvizes medencében, szaunában egész biztosan ki tudod ereszteni a gőzt, és még az egészségednek is jót teszel.

Forrás:wellnesscafe

vissza

Hozzászólások