Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 17:00-19:30 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Bach Elsősegély Spray 20ml- idegesség

Bach Elsősegély Spray 20ml- idegesség
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 741273211594

A Bach Rescue Keverék spray bárhol könnyedén és diszkréten használható, amikor úgy érzi, hogy érzelmi megrázkódtatás érte - vonaton, az utcán vagy a repülőgépen…. bárhol. A Bach Rescue™ Remedy Spray használata egyszerű, csak két fújás közvetlenül a nyelvre vagy a pulzus pontjaira.

Egymás után korlátlan alkalommal megismételhető a gyógyír alkalmazása.

Gyengéden segít a feszültség oldásában, harmonizálja a gondolatokat és érzelmeket, így elősegítve a test öngyógyító folyamatának beindulását. Használhatják felnőttek, gyerekek, újszülöttek, de adhatjuk állatoknak is, hirtelen történő sokk vagy megrázó esemény alkalmával: pl. baleset, vita, ijedelem, rémület, félelem, traumák, nőknek menstruáció alatt és szülés után is kiváló.

Izgatott lelki állapot esetén pl. vizsga, állásinterjú, esküvő, kellemetlen esemény előtt pl. fogorvos, állatorvos, krízis vagy traumás állapot fennállásakor pl. gyász, válás, munkahely változtatás.

Rövid idővel a bevétel után a Rescue érzelmileg stabilizál, enyhíti a testi, lelki feszültséget és reményt ad. Ezért ajánljuk, hogy mindig tartson a táskájában vagy autójában egyet a Bach Rescue Gyógyír valamelyik formulájából.

Összetevők: Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, és Ornithogalum umbellatum kivonata 27Vol.% szőlőalkohol-oldatban.

Használata:
2 fújás a nyelvre ( ez a mennyiség felel meg a 4 cseppnek).
Vigyázat szembe ne kerüljön!

Ár: 5 015 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!