Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 17:00-19:30 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Bach Rescue keverék csepp 20ml- idegesség

Bach Rescue keverék csepp 20ml- idegesség
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 50642946

Gyengéden segít a feszültség oldásában, harmonizálja a gondolatokat és érzelmeket, így elősegítve a test öngyógyító folyamatának beindulását. Használhatják felnőttek, gyerekek, újszülöttek, de adhatjuk állatoknak is,

* hirtelen történő sokk vagy megrázó esemény alkalmával:pl. baleset, vita, ijedelem, rémület, félelem, traumák, nőknek menstruáció alatt és szülés után is kiváló.
* izgatott lelki állapot esetén pl. vizsga, állásinterjú, esküvő
* kellemetlen esemény előtt pl. fogorvos, állatorvos
* krízis vagy traumás állapot fennállásakor pl. gyász, válás, munkahely változtatás

Csepegtessen 4 cseppet közvetlenül a nyelvére vagy pulzus pontjaira vagy egy pohár vízbe és kortyolgasson belőle időközönként, amíg visszaáll szervezete és lelki egyensúlya.

Ha szükséges, készítsen további adagokat. Szükség esetén hígítatlan formában közvetlenül a nyelvre, ajkakra, halántékra, csuklóra és a fülek mögé is csepegtethető. Egymás után korlátlan alkalommal megismételhető a gyógyír alkalmazása.

Rövid idővel a bevétel után a Rescue érzelmileg stabilizál, enyhíti a testi, lelki feszültséget és reményt ad. Ezért ajánljuk, hogy mindig tartson a táskájában vagy autójában egyet a Bach Rescue Gyógyír valamelyik formulájából. A Bach Rescue Remedy eredetileg cseppentős üvegben kapható, de ma már spray, sőt pasztilla formájában is megtalálható.

Összetevők: Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, és Ornithogalum umbellatum kivonata 27Vol.% szőlőalkohol-oldatban.

Adagolás: 4 csepp egy pohár vízben elkortyolva vagy közvetlenül a nyelvre, igény szerinti gyakorisággal.
Nehéz stresszes helyzetekben nagyszerű segítség. Használhatja vészhelyzetek esetén is, amikor hirtelen rossz híreket kap, ha félelmetes érzések fogják el, vagy úgy érzi, türelmetlen, zavaros minden Ön körül. A Bach Rescue Keverék nyugtató hatású, segítséget nyújt állásinterjú, vizsga esetén.

Ár: 5 420 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!