Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 17:00-19:30 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

RELAX ERBE DELLA NOTTE CSEPP alvászavarra

RELAX ERBE DELLA NOTTE CSEPP alvászavarra
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 8008843004485

Az „éjszaka füvei”csepp, olyan szinergikus gyógynövénykivonatokat tartalmazó szerves főzet, mely segíti a napi stresszhez való alkalmazkodást és a lelki egyensúly visszaszerzését. Az összetevők oldják a feszültséget, idegességet és a szorongást, elősegítik a pihentető mély alvást. A cseppeket 2 éves kortól gyermekek részére is ajánljuk; ágybavizelés, szorongás, nyugtalanság és alvászavarok esetén. Alkoholmentes tulajdonsága és a csepegtetős adagoló különösen praktikussá teszi a termék használatát minden életkorban és minden helyzetben.

Szinergikus gyógynövények szerves főzete, a lelki egyensúly visszaszerzéséhez. Segíti a napi stresszhez való alkalmazkodást, oldja a feszültséget, idegességet és szorongást, elősegíti a pihentető mély alvást. 2 éves kortól gyermekeknek is ajánljuk, ágybavizelés, szorongás, nyugtalanság és alvászavarok esetén.

Fokozott stressz
Idegesség
Szorongás
Félelemérzet
Alvászavar
Ágybavizelés

Az éjszaka füvei
-a pihentető alvásért és a friss, kiegyensúlyozott nappalokért

A cseppek ízletesek és ez gyermekek és idősebbek számára is megfelelővé teszi a főzet fogyasztását. Az összes szerves gyógynövény a Piedmonti hegységekből származik és hidegen szárított eljárással készültek, hogy tulajdonságaikat maximálisan megőrizzék

Ez egy olyan 100%-ban természetes termék, ami kihasználja az ősidők óta jól ismert relaxáló gyógynövények szinergikus hatásait. A termék a Kaliforniai mák, golgotavirág, galagonya, kamilla, macskagyökér és hársfa hidroglicerikus kivonatait tartalmazza. Az alkohol hiánya és cseppadagolója rendkívül kézre állóvá teszi a termék használatát minden korosztály számára minden szituációban.

Az idegrendszer szerkezeti működését és épségét segíti, amit a túlzott stressz könnyen kikezd, különösen ajánlott álmatlanság, pszichomotoros nyugtalanság és stresszes helyzetek esetében. Az összetevők eloszlatják a rosszkedvhez köthető nyugtalanságot és szorongást, ami csökkenti az alvás mennyiségét, az összetevők ezáltal egy spirális folyamatot szakítanak meg, mely igen jellemző tünet együttes napjainkban.

A kivonatok által előidézett alvás a természetes, fiziológiai alváshoz hasonlatos, amit kábulat és depressziómentes, gyors felébredés követ.
Altató, görcsoldó és nyugtató hatású azok számára, akiknek nehézséget jelent az elalvás, továbbá olyan túlérzékeny személyeknek, akik hajlamosak sokat gondolkodni. Kiegyensúlyozza a keringési rendszert és izom relaxációt eredményez, ezáltal megszünteti az éjszakai felébredéseket.

Összetétel:
Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban: 40 CSEPP 100 ML
Kaliforniai kakukkmák 104,4 mg 5,22 g
Golgotavirág 104,4 mg 5,22 g
Galagonya virág 32,6 mg 1,63 g
Kamilla 31,2 mg 1,56 g
Hársfa 16,8 mg 0,84 g
Macskagyökér 10,2 mg 0,51 g

Felhasználási javaslat:
Naponta 2 x 15-20 csepp kevés folyadékban feloldva. Pihentető alváshoz este lefekvés előtt egyszer 40 cseppet kevés folyadékban feloldva. 2-6 éves korig a felnőtt adag negyedét, 6-12 éves korig a felnőtt adag felét fogyasztjuk.

Figyelmeztetés:
Fogyasztása terheseknek, szoptató anyáknak nem javasolt.
Kiszerelés:50 ml-es üveg pipettával
OÉTI: 11221/2012

Ár: 1 780 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!