Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Dobrai Erzsébet

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 08:30-17:30 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

BIOAKTÍV KÉKJÓD+

BIOAKTÍV KÉKJÓD+
BIOAKTÍV KÉKJÓD+
Raktáron
Értékelés:

Cikkszám: 59929765

Bioaktív kékjód cseppek dr. Török Szilvesztertől

Kiknek ajánljuk?

A fáradtság gyakori tünet, amelyre az jellemző, hogy a jódhiányos ember elalszik, amikor nem aktív. Gyakori tünet még a túlérzékenység a hidegre, vagy túl hideg kezek és lábak.

Világújdonság! Dr. Török Szilveszter kékjódja a jódbevitel-dilemmát oldja meg: A túl kevés jód bevitele betegség-forrás. A sóban és tablettában bevitt jódból a felesleg viszont felhalmozódik és szintén betegségforrás. A kékjód viszont szerves, vagyis annyi szívódik fel belőle, amennyi szükséges.

A cseppentővel ellátott üvegben 30 ml szerves kékjód található.

Magyarországon és a világban a jódhiány komoly közegészségügyi probléma. Ezt számos országos felmérés és tudományos kutatás is igazolja. A jód pótlására tett erőfeszítések eddig sajnos elégtelennek bizonyultak, hiszen a jódhiány okozta betegségek száma alig változik. A jódozott só sem megoldás. A jód tabletta szedése viszont jód-túladagolás kockázattal jár.

Török Szilveszter professzor Magyarország első számú természetgyógyásza, a Természetgyógyászok Egyesületének tiszteletbeli elnöke, táplálkozás-szakértő, a MIR űrprogram táplálkozási szakértője, a Kertészeti Egyetem (ma Corvinus) nyugalmazott rektora. Már akkor foglalkozott alternatív gyógyászati módszerekkel, mikor sokan közülünk még meg sem születtünk, és Magyarországon senki sem hallott róluk. A Professzor ma is fiatalos: rendel, tanít, előad. Előadásairól alig tud kijutni az őt körülvevő kérdezők tömegétől.
A kékjód csepp a professzor egyik mestermunkája, amit sok éven át csak kiválasztottak és közeli tanítványai szerezhettek be. 2010 őszén aztán végre forgalomba hozták.

Fontos tudni, hogy pajzsmirigy túlműködésben (hipertireózisban) szenvedők esetében mindennemű jódpótlás tilos, így mindenkinek azt javasoljuk, hogy a Bioaktív kékjód+ alkalmazása előtt keresse fel kezelőorvosát és kérje az ő javaslatát.

Ár: 3 651 Ft
+ Véleményt írok

#2 - Erzsi2013.12.07. 10:45

Kedves Vali!

Köszönjük a visszajelzését.

#1 - Baksáné Török Valéria2013.12.07. 00:18

Mind az a jótékony hatás, ami a termék ismertetőben szerepel, működik. Remek közérzetet ad. Megkönnyíti, illetve meg is szünteti a kezdődő idősödés folyamatában beálló nehézségeket.
Nagyon sok köszönettel
Vali