STRESSZ, VIZSGADRUKK ELLEN A LEGJOBB MEGOLDÁSOKKAL!

Ügyfélszolgálat

Kapcsolattartó: Brandenburg Ottó Ferdinánd

Telefonszám: 06-30-828-2791

E-mail: info@mentaltuning.hu

Ügyfélszolgálat: 11:00-16:00 h-ig

Nyitvatartás:
NON-STOP

Megosztás

Tanuláshoz

Tanuláshoz
Tanuláshoz
Új
Értékelés:

Cikkszám: tnlshcsmg

Nehezen megy a tanulás?
Egy fontos vizsga előtt vagy, de szinte semmi nem marad meg a fejedben? Már minden módszert kipróbáltál és semmi haszna?

Mi segíthetünk neked!

Próbáltad már feltölteni a vitaminkészleteidet? Gondosan összeválogatott vitamincsomagunk segítségedre lehet a vizsgákhoz szükséges felkészülésben. 

Lecitin. Az idegsejtek természetes tápláléka, szellemi és fizikai kimerültség esetén regenerálja a szervezetet, növeli a teljesítőképességet. Fogyasztása kifejezetten javasolt nehezen tanulók és memóriaproblémákkal küzdő idős emberek számára.

Ginkgo Biloba. Idősek számára a legjobb memóriajavító! Ez a gyógynövény növeli az oxigén felhasználását, serkenti az idegsejtek működését, a véráramlást az idegrendszerben és az agyban, ezzel jelentősen javítja a memóriát, az emlékezőképességet és a koncentrációt. A gyakori fejfájás, fülzúgás és szédülés ellen is védelmet nyújthat. Nemcsak időseknek segít, de például vizsgázóknak is tökéletes természetes szer a felkészülési időszakban.

B-vitaminok. A vitaminok közül a B-vitaminok alapvetően szükségesek a memória megfelelő működéséhez. Megvédik az agysejteket a károsodástól, segítik a vörös vérsejtek termelését, melyek oxigént szállítanak az agyba. Megelőzhetik az agyzsugorodást, az időskori elbutulást. A rövid és hosszú távú memória fejlesztésében is részt vesznek, rendszeres fogyasztásukkal elkerülhető a memória gyengülése, a koncentráló képesség nagymértékű csökkenése.

Magnézium. Az agyban a megnövekedett magnéziumszint javítja a rövid-és hosszú távú memóriát, fejleszti a tanulási képességet – legalábbis ezt tapasztalták állatkísérletek során az idősebb és fiatalabb egereknél egyaránt.

A csomag tartalmaz:

Dr.Chen Ginkgo Biloba + Lecitin  30db

Brandenburg Neuro 30db

Ár: 5 263 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!